Pod rouškou tajemství. Nejdivočejší konspirační teorie jsou skutečně šílené

 Záhady a tajemství 
17. června 2020 06:23 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Některé konspirační teorie jsou skutečně šílené Denver Airport
Na světě existuje mnoho tajemství, která vytvářejí podhoubí pro různé konspirační teorie. Ne vždy ale musí nutně být takové teoretizování daleko od pravdy. V jiných případech jsou zase konspirační teorie opravdové divočárny.

Z tisíců konspiračních teorií lze vybrat hodně z těch, které jsou na první pohled přitažené za vlasy. Tady jsou ty nejdivočejší.

Letiště v americkém Denveru je základnou Iluminátů

A taky nového světového řádu (NWO), nebo také funguje jako brána do pekla. Kdo ví?

Konspirační teoretici předpokládají, že mezinárodní letiště v Denveru je centrem pro úlisné lidi, kteří řídí vlády a většinu světa.

Někteří věří, že toto letiště je domovskou základnou Iluminátů, zatímco jiní věří, že je to vlastně portál do pekla, jehož bránu hlídá Blucifer (obrovská socha modrého koně, která zabila samotného umělce, který ji vytvořil). Socha koně s démonickýma červenýma očina střeží tuto bránu.

Samo letiště si už z této velmi slavné konspirační teorie udělalo legraci a svoje prostory vyzdobilo řadou tajemných nápisů, fotek ufonů, kteří na letišti pracují a dokonce i vítací poutač chvíli cestující vítal do "Ústředí Iluminátů", než letiště usoudilo, že už srandy bylo dost a hlavní poutač změnil na „Mezinárodní letiště Denver“.

V CERNu postavili portál do pekla

Je tedy pekelná brána na denverském letišti, nebo ve Švýcarsku... podle další šílené konspirační teorie se dokonce táhne podél francouzsko-švýcarské hranice.

Konspirační teoretici totiž věří, že Evropská organizace pro jaderný výzkum (CERN) plánuje použít Hadron Collider, tedy největší urychlovač částic na světě, k otevření portálu do pekla. Nebo, že přinejmenším je tento urychlovač jednou ze sedmi apokalyptických pečetí, která vyvolá peklo na Zemi.

CERN, který objevil Higgsův boson, také známý jako božská částice, je ve skutečnosti francouzskou zkratkou pro Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire.

Zkratka, kromě sochy Šivy u tohoto vědeckého komplexu, přiměla lidi spekulovat, že vědci v CERNu se vlastně snaží vyvolat Boha. Bď hinduistického boha Šivu nebo Cernunnose, keltského boha, který podle mnohých hlídá podsvětí. Vodítkem konspiračních teoretiků je fakt, že jméno tohoto boha začína na Cern.

Existují ale i jiné teorie, které říkají, že se CERN ve skutečnosti pokouší získat přístup k různým časovým osám, experimentovat s cestováním v čase a dokonce otevřít černou díru.

Konspiračních teorií jsou tisíce, posuďte ale sami, zda se vám na těchto dvou zdá něco pravděpodobného. Dále čtěte: Nacistický deník odhaluje existenci a umístění tajného pokladu z druhé světové války.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008