UFO se nově dělí na dvě kategorie. První je lidmi vyrobená technologie a pak je tu ta druhá

 Vesmír 
05. září 2022 15:58 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Není zjevně UFO jako UFO Pixabay
Spojené státy se rozhodly zaměřit svoji pozornost na UFO, které vyrobil člověk. Takové UFO totiž podle všeho nakonec představuje větší nebezpečí než to druhé. UFO, tedy neidentifikovatelné létající objekty, se tak nově dělí do dvou kategorií. Tou první je tedy technologie vyrobená člověkem a pak ta druhá z vesmíru.

Nejste si teď jistí, co to přesně znamená? Prostě jsou tu zjevně indicie, které hovoří o tom, že některé UFO mohou být vyrobeny člověkem, ty nově Spojené státy kategorizují jako neidentifikovatelné, vzdušné, a dokonce i podmořské objekty a pak jsou ti druzí, tedy UFO z vesmíru.

Není žádným tajemstvím, že americké tajné služby se teď veřejně pouštějí do velmi podrobného sledování UFO a s tím zřejmě souvisí i toto nové rozdělení. A aby při vyšetřování různých událostí bylo jasno, tak došlo na toto rozdělení. Tedy jsou tu zjevně objekty, které jsou vyrobené člověkem a pak ty druhé, které přilétají z vesmíru.

A tak také vzniknul pojem "transmedium". Ten popisuje objekty, které jsou schopny cestovat přes různá média, tedy v tomto případě má Pentagon na mysli především vesmír, vzduch a vodu. Pro běžného čtenáře tedy rovnou vyvstává otázka, zda jsou UFO nakonec i ve vodě. Asi ano, i když žádnou jasnou odpověď veřejnost od tajných služeb samozřejmě nedostane.

Jenomže to není zdaleka všechno. Pak je tu ještě nový termín "doména". Ten si při běžné válce například můžete představit jako určité oblasti, pro ilustraci to mohou být například hory. Ale co znamená doména v souvislosti s UFO? Tento nový žargon si pojďme ilustrovat na běžných, pozemských, vojenských záležitostech. Dnešní války už zdaleka nejsou jen o tom, že stovky tanků vjedou na nějaké území a srovnají ho se zemí. Takzvané domény v dnešní době zahrnují například kybernetické útoky a vůbec všechny strategické výhody, založené na technologiích, no a v neposlední řadě už také i vesmír samotný.

Takže nové pokyny Pentagonu pro UFO už pracují s termínem vícedoménových, transmediálních hrozeb, což sice zní opravdu hrozně, ale ve skutečnosti je to jen označení pro hrozby ze strany Ruska a Číny. A podle tohoto manuálu se přejmenovala i kancelář zodpovědná za vyšetřování UFO. Teď se nově jmenuje Kancelář pro řešení anomálií ve všech doménách. A to všechno znamená jediné. Není UFO jako UFO. Některé neidentifikovatelné létající objekty jsou sice dozajista z vesmíru, jiná jsou ovšem vyrobená člověkem, a odkud pocházejí, si už můžete odvodit sami.

Rozdělení UFO do dvou kategorií je tedy nakonec opravdu logické. Jsou tu zřejmě UFO, které vyrobil člověk ze stávajících technologií, které jen předběhly svoji dobu nebo u nich byla známá technologie použita neobvyklým způsobem, a pak jsou tu UFO, které člověk prostě vyrobit nemohl. V dnešní nejisté době tak Pentagon jen přistoupil na logický krok, díky němuž se zkrátka už nebudou míchat jablka s hruškami. U lidmi vyrobených UFO jde podle nové terminologie vlastně o "technologická překvapení", zatímco u těch druhých se jedná o skutečně neidentifikovatelné objekty.

Fanoušci UFO jsou jistě teď trochu zmatení. Nicméně není určitě sporu o tom, že nějaké to UFO z vesmíru si udělalo výlet na Zemi, Pentagon má ale nejspíš dostatek důkazů o tom, že jsou tu státy, které mohou šířit paniku pomocí oněch technologických překvapení. A tyto dvě věci, které na první pohled mohou vypadat jako jeden záhadný jev, je skutečně potřeba od sebe zásadně odlišit.

Autorský článek, další zdroj: Vice

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?