Po setkání s UFO lidé trpí popáleninami, poškozením mozku a nervového systému, uvádí oficiální zprávy Pentagonu

 Záhady a tajemství 
08. dubna 2022 13:51 / Mirka Malá
  3
📷
1 fotografie v galerii
Tajné zprávy vydaly svědectví o děsivých dopadech setkání s UFO Depositphotos
Zdá se, že nás vládci pomalu připravují na pravdu o UFO. Nových 1 500 odtajněných stránek zpráv vydává skutečně pozoruhodná svědectví.

Databáze zveřejněných dokumentů obsahuje tedy více než 1500 stran materiálu souvisejícího s UFO z programu Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), což je tajný program amerického ministerstva obrany, který probíhal v letech 2007 až 2012.

Co všechno dokumenty odhalily

Podle deníku The Sun dokumenty obsahují zprávy o biologických účincích UFO na lidi, studie o pokročilých technologiích, jako jsou například neviditelné pláště, a plány na průzkum i kolonizaci hlubokého vesmíru. Jedním z nejzajímavějších dokumentů je ale zpráva s názvem Anomální akutní a subakutní účinky pole na lidské a biologické tkáně z března 2010. Zpráva popisuje údajná zranění lidí, jež se setkali s UFO způsobená anomálními pokročilými leteckými systémy, z nichž některá mohou být hrozbou.

Poškození mozku, nervů i nevysvětlitelné těhotenství

Zpráva konkrétně popisuje 42 případů z lékařských záznamů a 300 dosud nezveřejněných případů, kdy lidé utrpěli zranění po údajných setkáních s "anomálními vozidly“, mezi něž patří i UFO. V některých případech lidé vykazovali popáleniny nebo jiné stavy související s elektromagnetickým zářením, přičemž některé z nich byly zřejmě způsobeny pohonnými systémy UFO. Zpráva také zaznamenala případy poškození mozku, poškození nervů, bušení srdce a bolesti hlavy.

Zpráva také obsahuje seznam údajných biologických účinků UFO na lidské pozorovatele v letech 1873 až 1994, který sestavil Mutual UFO Network (MUFON). To je civilní nezisková skupina, která studuje hlášená pozorování UFO. Hlášené účinky setkání s UFO zahrnují dokonce i nevysvětlitelné těhotenství, únos, paralýzu a zkušenosti s vnímanou telepatií, teleportací a levitací. Zpráva dochází k závěru, že existuje dostatek důkazů na podporu hypotézy, že tyto mimozemské pokročilé systémy jsou tu tedy již dávno a my jim nejsme schopni rozumět.

Zdroj: The Sun, Live Science

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod